ponedjeljak, 20. svibnja 2013.

Prevencija od raka, kako ga izliječiti

Nevjerojatna novost: osnovni uzrok raka  bio je službeno otkriven već
desetljećima (1923), a pronalazač je 1931. za to dobio Nobelovu nagradu iz
medicine.

Od tada ništa nije bilo napravljeno od tog dostignuća, več se je samo
nastavilo, po cijelome svijetu sakupljati  novac za daljnja istraživanja
preko raznoraznih institucija, kao na primjer italijanski AIRC.
Kada je glavni uzrok raka već bio poznat.

Veoma mali broj ljudi u čitavom svijetu zna za to, jer je ta istina
sakrivena sa strane farmaceutske i prehrambene industrije.

Godine 1931. nijemački naučnik Otto Heinrich Warburg primio je Nobelovu
nagradu za pronalazak osnovnog uzroka raka.

Upravo tako. Otkrio je osnovni uzrok nastanka raka I zato primio Nobelovu
nagradu,

Otto je otkrio, da je rak rezultat anti-fiziološke snage i anti-fiziološkog
načina života.

Zašto? Zato što jednim anti-fiziološkim načinom prehrane (dijeta na osnovi
hrane koja zakiseljuje) i fizičkom neaktivnošću, tijelo stvara kiselu
sredinu, (u slučaju fizičke neaktivnosti  stanice nisu dovoljno
snabdijevene kisikom).

Stanična zakiseljenost uzrokuje izbacivanje kisika. Pomanjkanje kisika u
stanicama stvara kiselu sredinu.

Rekao je: "Pomanjkanje kisika i kiselost su dvije strane iste medalje: ako
netko ima jedno ima i drugo".

To znači, ako netko ima pretjeranu kiselost, dakle automatski će imati
pomankanje kisika u svojem sistemu. Ako nedostaje kisik imati ćete
zakiseljen organizam.

Također je rekao: "Kisele supstance odbijaju kisik, s obzirom na bazične,
koje privlače kisik."

Dakle, kisela sredina je sredina bez kisika

Izjavio je: "Lišiti stanicu za 35% njezinog kisika za 48 sati možete je
pretvoriti u rakastu stanicu.

"Sve normalne stanice imaju apsolutnu potrebu za kisikom, međutim tumoralne
stanice mogu živjeti bez njega".(Pravilo bez mogućnosti iznimke).

"Tumorska su tkiva kisela, dok su zdrava tkiva alkalna."

U svojem djelu "Metabolizam tumora", Otto je pokazao, da su svi kancerogeni
oblici okarakterizirani sa dva  fundamentalna uvijeta: krvnom kiselosti i
hipoksijom (pomankanje kisika).

Otkrio je, da su tumoralne stanice anaerobne (ne udišu kisik) i ne mogu
preživjeti u prisutnosti visokih koncentracija kisika.

Tumoralne stanice mogu preživjeti samo glukozom i u sredini bez kisika.

Stoga, karcinom nije ništa drugo nego obrambeni mehanizam, koji imaju neke
tijelesne stanice, kako bi preživjele u kiseloj sredini bez prisustva
kisika.

DA
ZAKLJUČIMO:
Zdrave stanice žive u alkalnoj sredini punoj kisika, koja omogućava
normalno funkcioniranje. Tumoralne stanice žive u kiseloj sredini
siromašnojkisikom
.

VAŽNO:
Nakon što je završen probavni process, hrana, u zavisnosti od   kvalitete
proteina, ugljiko hidrata, masti,vitamina i minerala, osigurava i
stvarauvijete kiselosti ili alkalnosti u tijelu.
*Drugim riječima....sve zavisi od toga što se jede.*

Kiselo ili alkalno stanje mijeri se PH skalom čije vrijednosti idu od 0-14,
gdje je 7 neutrana zona. Od 0 do 7 je kiselo od 7 do 14 je alkalno.
Važno je znati kako kisela ili alkalna hrana utječe na zdravlje, pošto
stanice, da bi mogle uspješno funkcionirati trebale bi se nalaziti u ph
lagano alkalnom (nešto malo iznad 7).

U zdravoj osobi pH krvi nalazi se između 7,4 i 7,45.

Ako je pH krvi u neke osobe ispod 7, završava u komi.

HRANA KOJA ZAKISELJUJE TIJELO:
*Rafinirani šećer i svi njegovi derivati. (Od svih je najgori, jer nema
bijelančevina, bez masti je, nema vitamina niti minerala, samo rafinirani
ugljikohidrati, koji drobe gušteraču). Njegov pH je 2,1 (veoma
kiseo).                            *meso, (sve vrste)

                                *Proizvodi
životinjskog porijekla (miljeko i sirevi, skuta jogurt
itd)                                            *Rafinirana sol
* Rafinirano brašno i svi njegovi derivati. (Tjestenina,torte,keksi itd)
* Kruh. (Najveći dio sadrži oksidirane masti,margarin,sol, šećer i
konzervanse)
* Margarin.
* Kofein. (Kava, crni čaj, čokolada)
* Alkohol.
* Duhan. (cigarette)
* Antibiotici i generalno svi lijekovi.
* Bilo koja kuhana hrana. (kuhanje uništava kisik povečavajući kiselost
hrane)
* Sva industrijski prerađena hrana, u konzervama, koja sadrži konzervanse,
umjetne boje, arome, stabilizatore itd

Krv se neprestano sama regulira kako nebi upala u metaboličku kiselost,
kako bi garantirala dobru funkcionalnost i optimizirala stanični
metabolizam. Tijelo mora imati temelje prehrambenih mineral za
neutralizaciju krvne kiselosti u metabolizmu, ali sva spomenuta hrana
(pogotovo rafinirana-prerađena) zakiseljuje krv i zaražuje tijelo.

Moramo voditi brigu, da s modernim stilom života, ovu hranu jedemo barem
tri puta dnevno,365 dana u godini i sva je ta hrana anti-fiziološka.

HRANA KOJA ALKALIZIRA.

*Sve
sirovo povrće. (Neko je kiselo po okusu,ali u tijelu reagira pa postaje
alkalno. Neko je pomalo kiselkasto,ali uza sve to stvaraju osnovu za
pravinu ravnotežu) Sirovo povrće proizvodi kisik, kuhano NE.
* Voće, isto tako. Na primjer, limun ima pH factor približno 2,2, uza sve
to unutar tijela ima veoma visok stupanj alkalnosti. (Možda najjači od svih
- nemojte,da vas zavara njegov veoma kiseli okus).
                                                  *  Voće proizvodi dosta
kisika.
                                                                         *
Neko
sijemenje, kao na primjer bademi (mendule) jako su alkalni.
* Integralne žitarice: jedina alkalizirajuća žitarica je proso. Sve su
ostale žitarice lagano kisele, uza sve to, kako  idealna prehrana treba i
određeni postotak kiselosti, treba neke i trošiti. Sve žitarice mora se
jesti kuhane.                             *Med ima veoma visoku
alkalnost.

*Klorofil:
bilje je veoma alkalno. (pogotovo aloa vera)
* Voda je važna za proivodnju kisika. "Cronična dehidracija je najvažnija
tjelesna napetost i korijen največjeg dijela svih degenerativnih bolesti."
Potvrđuje dr.Feydoon Batmanghelidj.
* Vježbanje daje kisik cijelom tijelu. "Sijedeći način života uništava
život".

Idealno je imati 60% alkalnu prehranu, nego kiselu, i prirodno je
izbjegavati proizvode koji su u večini kiseli, kao što su gazirana
 industrijski proizvedena pića, rafinirani šećeri, kao i svi zaslađivači.

Ne zloupotrebljavajte sol, koristite je što je manje moguće.

Za bolesne osobe, idealno je da ishrana bude 80% alkalna, izbjegavajući sve
štetne  proizvode.

Ako imate karcinom savjet je, da alkalizirate tijelo što je više moguće.

Dr.George W.Crile iz Clevelanda, jedan od najpriznatijih kirurga na svijetu
otvoreno izjavljuje: "Sve smrti takozvane "prirodne" nisu ništa drugo nego
terminalna točka kisele zasičenosti tijela."

Kao što je ranije naglašeno, potpuno je nemouće, da se rak pojavi u nekoj
osobi, koja oslobađa tijelo svih kiselosti jednom alkalnom prehranom, koja
povećava pijenje čiste vode i koja izbjegava hranu koja proizvodi kiselost.

Općenito, rak se ne ugovara, niti se naslijeđuje. Ono što se naslijeđuje su
prehrambene i ambientalne navike te način života (stil života). To može
proizvesti rak.

Menchen je napisao: "Borba života je protiv zadržavanja kiselosti".
"Starenje, pomanjkanje energije, stress, glavobolja, srčane bolesti,
alergije, ekscemi, koprivnjača, astma, bubrežni kamenci, arterioskleroza,
između drugih nisu ništa drugo nego akumuliranje kiselosti."

Dr. Theodore A. Baroody napisao je u svojoj knjizi "Alkalizirati ili
umrijeti" (Alcaline o Die):

"U stvari, nisu važna bezbrojna imena bolesti, ono što je važno, da one sve
proizlaze iz osnovnog uzroka: previše kiselih otpadaka u tijelu."

Dr. Robert O. Young je rekao:
Povećana zakiseljenost organizma uzrok je svih degenerativnih bolesti. Ako
dođe do poremećaja ravnoteže i organizam započne skladištiti kiselost i
njegove otpadke u večoj mjeri nego što ih može izlučiti onda se
manifestiraju bolesti."

A KEMOTERAPIJA?
Kemoterapija zakiseljuje tijelo do te mjere, da tijelo mora posegnuti za
alkalnim rezervama organizma, kako bi neutraliziralo kiselost, žrtvujući
mineralne osnove (kalcij, magnezij, kalij) ugrađene u kosti,zube, udove,
nokte i
kosu.
Iz tog razloga primjećujemo promjene na osobama, koje primaju taj tretman,
između ostalog i opadanje kose. Za tijelo ne znači ništa biti bez kose, ali
jedan kiseli pH značio bi smrt.

Ništa od svega ovoga nije ispričano ili opisano.  Sve naznake,industrija
raka (čitaj:farmaceutska industrija) i kemoterapija su najunosnije
aktivnosti koje postoje, to ne dozvoljavaju...Govori se  o multi miliunskom
bogastvu, pa vlasnici ne žele, da se to obznani.

Sve ukazuje, da farmaceutska industrija zajedno sa prehrambenom industrijom
su jedno te isto tijelo i da je zavjera da jedan pomaže drugom u zaradi.

Što je više ljudi bolesno, tim više raste zarada farmaceutske industrije.
Da bi bilo što više bolesnika potrebno je tim više hrane smeće, toliko
koliko je proizvodi prahrambena industrija.

Koliko nas je več čulo novost, da netko ima rak i da drugi pri tome
kaže:.."Moglo se je to desiti svakome..."

NE, NIJE MOGLO!!!

Nema komentara: